Teambuilding – All Hands on Deck!

Is het tijd dat uw collega’s of medewerkers elkaar beter leren kennen en bent u op zoek naar de invulling van een teambuilding dag? Ga dan met ons mee het water op! We bieden diverse programma’s waarin samenwerken in teams en onderlinge communicatie centraal staan. En het mooie is… de activiteiten zijn ook nog eens ontzettend leuk om aan deel te nemen! Leer samen een zeiljacht te besturen en ga de strijd tegen je collega’s aan in een heuse zeilregatta, race tegen elkaar op supersnelle RIB speedboten of ga aan de slag met een scala aan teambuilding activiteiten vanaf een bijzondere strand- of fortlocatie aan het water. Uiteraard kan er na een actieve middag uitwaaien uitgebreid nagesproken worden tijdens een gezellige borrel of een diner.

En voor een vergadering voorafgaand aan de activiteiten weten we altijd een inspirerende locatie op of aan het water te faciliteren… Onze programma’s focussen standaard op teambuilding, maar voor extra diepgang en reflectie op de samenwerking schakelen we graag een ervaren coach in die na een vrijblijvend intakegesprek een teambuildingtraject op maat opstart.

Maak uw keuze uit één van onze teambuilding arrangementen

 • Teambuilding fort Pampus

  Teambuilding fort Pampus

  Dit spel is ontwikkeld voor teambuilding. De groep moet goed met elkaar samenwerken om de opdrachten te laten slagen.

  Meer weten »
 • Rib Riddle Race

  Rib Riddle Race

  Ontdek hoe het is om met 80 tot misschien wel 100 km/u over het water heen te scheuren in een Rib boot!

  Meer weten »
 • Clinic Sloeproeien

  Clinic Sloeproeien

  Tijdens een clinic sloeproeien met uw teamgenoten in hetzelfde schuitje. Ultieme teambuilding!

  Meer weten »
 • Zeilregatta op racejachten

  Zeilregatta op racejachten

  Zeilen op een van dezerace jachten is het ervaren van wat de techniek heeft bereikt om snelheid aan een zeiljacht te geven.

  Meer weten »

Offerte aanvragen

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03