Het team

Bootsman Diederik Bots

Ondernemen en water dat is het altijd al geweest. Die twee tezamen dat zijn de Bootsmannen.
Na de opleiding Small Business in Haarlem te hebben gevolgd is Diederik in 1997 naar Griekenland gegaan om daar flottieljes te leiden voor OCC Yachting. Terug in Nederland is hij gaan ondernemen in de watersport. Het begon met een verhuurbedrijf van zeiljachten als franchisenemer bij OCC Yachting wat al snel uitgebreid werd met een evenementenbureau voor zakelijke evenementen op en aan het water. Later kwam daar een reisbureau voor zeilvakanties in binnen en buitenland bij. Het evenementenbureau groeide door samenwerkings verbanden met diverse locaties zoals Forteiland Pampus en diverse hotels aan het water.

Als je doet wat je leuk vindt gaat het nooit vervelen!

Diederik Bots


Bootsvrouw Shelley Burggraaff

Als kind had ze nog nooit gezeild. Maar nadat ze tijdens een wereldreis de kans kreeg een half jaar lang van het ene eilandje in de Stille Zuidzee naar het volgende te zeilen was ze verkocht en wist ze hoe ze de rest van haar leven wilde invullen: op en aan het water. Ze volgde een HBO-studie evenementenorganisatie in Haarlem en ging op zoek naar de ultieme baan die haar vakgebied met haar passie voor het water kon verenigen. En dat is gelukt! In 2004 ging ze bij de Bootsmannen aan de slag en dat beviel zo goed dat ze nooit meer is weggegaan. Alhoewel… Een driejarige “sabbatical” waarin ze solo met haar 29ft zeilboot North Wind naar de eilanden van de Caribbean is gezeild kwam tussendoor. Maar ze is weer bij ons terug om tijdens het watersportseizoen vanuit ons kantoor in Muiden de evenementen te coördineren. In de rustige wintermaanden echter hoort u vooral van haar via de mail, want dan werkt ze vanaf haar boot al dobberend voor de kust van Bonaire.

Shelley Burggraaff


Bootsman Bart

Hoi, ik ben Bart van der Hucht en ik ben Eventmanager bij de Bootsmannen & Pampus Events en ben het hele jaar op het water te vinden. Is het niet bij de Bootsmannen, dan wel windsurfend of varend door de Amsterdamse Grachten.
Ik houd ik me bezig met de operatie: het inhoudelijk voorbereiden en begeleiden van uw evenement. Ik word daarbij ondersteund door een team van flex-medewerkers. Mooi werk, want u komt vrijwel altijd voor uw lol en ik mag er bij zijn!

Bart van der Hucht


Bootsvrouw Lieselotte

Lieselotte heeft zeker een passie voor water, en dan vooral de Griekse wateren. Een wijntje op een Grieks terras met de boot aan de kade is 100% leven! Sinds januari 2009 is ze werkzaam bij De Bootsmannen. Samen met Diederik bestiert ze het boekings kantoor van OCC Yachting.

Lieselotte Dekker


Bootsmannen & Bootsvrouwen

Naast de vaste gezichten op kantoor werken wij met een enthousiast team Bootsmannen en -vrouwen die regelmatig en met één hoofddoel door ons op pad worden gestuurd: Zorgen dat u een leuke, geslaagde dag op het water kunt doorbrengen.

Team Bootsmannen

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03