Over ons

Sinds 1997 zijn wij actief op het gebied van watersport en evenementen. We begonnen in die tijd met het verhuren van onze vloot kajuitzeiljachten vanuit de Jachthaven van Naarden, als franchisenemer van OCC Yachting. Onder de naam OCC Yachting Business Events begonnen we met de organisatie van zeilregatta’s voor bedrijven, wat door de jaren heen uitgroeide tot steeds grotere en bredere evenementen op en aan het water. Begin 2008 zijn wij van naam veranderd en organiseren we onze nautische evenementen onder de naam De Bootsmannen. Daarnaast hebben we een samenwerking opgezet met het Forteiland Pampus waar we exclusieve en actieve bedrijfsevenementen aanbieden onder de naam Pampus Events. Naast het organiseren van de evenementen bemannen we ook het boekingskantoor van de zeilvakanties van OCC Yachting en verhuren we nautische accessoires onder de naam NauticRent.

Ons Team

 • Diederik Bots
 • Shelley Burggraaff
 • Bart van der Hucht
 • Lieselotte Dekker

Waterspecialist

De Bootsmannen is specialist op het gebied van water. We bemiddelen tussen de diverse aanbieders van schepen en blijven altijd op zoek naar nieuwe locaties, schepen en activiteiten. Alle zeilen worden bijgezet om iedere keer weer een uniek evenement neer te zetten. Daarbij doen wij alleen zaken met partijen waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Persoonlijk contact

Wij Bootsmannen zijn down to earth en houden van persoonlijk contact. Want een dag neerzetten die voldoet aan uw verwachtingen is natuurlijk alleen mogelijk als we elkaar wat beter hebben leren kennen. Het team is daarom optimaal bereikbaar, flexibel en de communicatie is open. En uiteraard ontvangen we u graag voor een kop koffie op ons kantoor in Muiden of ontmoeten we u op uw kantoor.

Kosten

De Bootsmannen doen open en duidelijke offertes. Van ieder element die de Bootsmannen voor u inkoopt heeft u inzicht op de kosten. Dit zijn altijd de prijzen die u zelf ook zou krijgen in de markt. Voor het regel- en uitzoekwerk rekenen wij een organisatiefee van 15% over alle ingekochte elementen.

Centraal gelegen

De evenementen van de Bootsmannen concentreren zich op en aan het Zuidelijk IJsselmeer, de Randmeren, de Vecht en de Loosdrechtse Plassen.
Amsterdam – Muiden – Pampus – Volendam – Monnickendam – Almere – Huizen – Loosdrecht

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03