Spektakel op het water – Een compleet verzorgde dag!

Spektakel op het water – Een compleet verzorgde dag!

Een compleet verzorgde dag vol spektakel en adrenalinekicks.

Rib Race

Ontdek tijdens uw bedrijfsuitje op het water om met zeer hoge snelheden van 80 tot wel 100 kilometer per uur over het water heen te racen door middel van het Rib boot varen.
In zo’n kort mogelijke tijd is het de bedoeling om een parcours af te leggen. Dit parcours bestaat uit diverse stunt- en navigatieopdrachten. Hierin zitten leuke elementen, zoals een lekker vers gerookt visje halen bij Jan Smit.
En dit allemaal tijdens uw bedrijfsuitje op het water!

rib adventure rib-adventure-2

Wedstrijdzeilen

Moderne techniek, teamwork en snelheid. Dé kernwoorden voor het zeilen op een van de racejachten. Zoekt u naar een unieke dag op het water tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje? Ga wedstrijdzeilen op een van de snelste zeilschepen uit de omtrek. Over een paar jaar wordt hier nog steeds over gesproken! Wilt u liever een wat rustige, geheel verzorgde dag op een zeilboot? Ook dit kan tijdens een bedrijfsuitje zeilen.

team wissel team wissel

Teamwissel

Halverwege de middag leggen de schepen aan. Dit kan bij een locatie op of aan het water. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om langs een schip aan te leggen voor een hapje en drankje. Hierop volgt de wissel van activiteiten. De rib-vaarders gaan zeilen en de zeilers gaan scheuren met de RIB boten over het water.

Ontvangst, borrel, diner en feest

Natuurlijk begint en eindigt deze spectaculaire dag op of aan het water. Zoekt u een hippe, unieke, exclusieve locatie aan het water? De Bootsmannen weten altijd een leuke locatie! Denk hierbij aan Forteiland Pampus, het Muiderslot of misschien wel op een grote boot!

helicopter muiderslotpampus zeilboot

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag

Sportiviteit

Zeilervaring

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03