Exclusief (wedstrijd)zeilen op Lemsteraken

Exclusief (wedstrijd)zeilen op Lemsteraken

De Schepen

Zeilen om een van de oorsprong traditionele Friese zeilschepen Lemsteraken. Snel, luxe en vooral stoer! Door het bronzen beslag, teakdek en prachtige houtsnijwerk is de boot vol met mooie details. Niet alleen wij, maar ook het koningshuis is gecharmeerd van deze Friese zeilschepen. Één van de zusjes van de schepen die wij inzetten tijdens de bedrijfsevenementen is de Lemsteraak Groene Draeck.

Lemsteraken Lemsteraken

Programma

Een mooie dag of middag zeilen, deze schepen zijn daar uitermate geschikt voor! Een zeilwedstrijd aan boord van een Lemsteraak is ook een fantastische ervaring. Er is aan boord van alles te doen: zeilen hijsen, zwaarden bijstellen of laten zaken of sturen. Niets is verplicht.

Lemsteraken Lemsteraken Lemsteraken

Er worden teams gemaakt van maximaal 12 personen en hierna wordt bepaald welk team het beste op elkaar is ingespeeld en de prijs wint. Uiteraard zijn er ook meer borrel- en netwerkmogelijkheden in het programma.
Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi start- en publieksschip inzetten. Op dit schip kunnen de deelnemende zeilteams het verblijf afwisselen met deelname aan de wedstrijden op de Lemsteraak.
Natuurlijk kunt u ook heerlijk op Forteiland Pampus vertoeven in plaats van op een schip. Vanuit het terras op Forteiland Pampus heeft u een fantastisch uitzicht op de wedstrijden.
Heerlijk genieten tijdens uw bedrijfsuitje op of aan het water!

Kiest u liever voor een geheel verzorgde dag zeilen? Ook dit is mogelijk tijdens uw bedrijfsuitje zeilen.

Pampus Lemsteraken uitzicht vanaf Pampus

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag

Sportiviteit

Zeilervaring

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03