Bedrijfsuitje op het water – Water onthaast

Het is echt waar… water onthaast. Met het losgooien van de trossen en het wegvaren uit de haven worden drukte en stress achtergelaten op de kade en is er ineens tijd om elkaar beter te leren kennen. Dat kan met een biertje of een wijntje tijdens een gezellige vaartocht, of tijdens een dag vol spetterende actie. Of met een combinatie van die twee uiteraard. U kunt bijvoorbeeld kiezen om tijdens uw bedrijfsuitje te gaan zeilen, of misschien wel scheuren over het water in een RIB boot. Ideaal tijdens uw bedrijfsuitje op het water!

Hieronder hebben we een aantal populaire uitjes voor u geselecteerd. Staat daar niet precies bij wat u zoekt? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvend voorstel op maat.

 • Spektakel op het water

  Spektakel op het water

  Een groot spektakel op het water. Een compleet verzorgde dag vol adrenalinekicks en spektakel!

  Meer weten »
 • Exclusief zeilen op Lemsteraken

  Exclusief zeilen op Lemsteraken

  Van oorsprong traditionele Friese zeilschepen. Stoer, snel en vooral luxe zijn de kernwoorden die hier perfect bij passen!

  Meer weten »
 • Geheel verzorgde dag zeilen

  Geheel verzorgde dag zeilen

  Aan boord wordt u de gehele dag door verwend met lekkere drankjes en hapjes.

  Meer weten »
 • Rib Riddle Race

  Rib Riddle Race

  Altijd al met 80 tot wel 100 km/u over het water willen scheuren? Het kan met een Rib boot!

  Meer weten »
 • Zeilregatta op racejachten

  Zeilregatta op racejachten

  Ontdekt wat de techniek van nu heeft bereikt om deze zeiljachten hun snelheid te geven.

  Meer weten »
 • Clinic Sloeproeien

  Clinic Sloeproeien

  Samen in hetzelfde schuitje tijdens een clinic sloeproeien. De kreet "roeien met de riemen die je hebt" wordt waargemaakt.

  Meer weten »

Offerte aanvragen

Even weg uit de hectiek van Nederland?
Ervaringen
 • Mooie en verrassende locaties

  We zijn erg tevreden over ons event. Mooie en verrassende locaties, leuke activiteiten, zeker in combinatie met locatie, duidelijke communicatie en goede service. Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten die jullie aanbieden voor een volgend event.

  Sylvia Arentsen-Brand, Koninklijke Verkade
 • Bootsmannen bedankt!

  Prachtige locatie, veel flexibiliteit en keuzes in activiteiten en aankleding, goed eten en drinken en een enthousiast team, een absolute aanrader! Bootsmannen bedankt!

  Job Karstens, Nestlé Professional
 • Spannend verhaal uit een jongensboek

  Het was net een spannend verhaal uit een jongensboek. Zo avontuurlijk was het diner op Fort Pampus. Top geregeld!

  Pui Wu, Rabobank Amstel en Vecht
 • Het is hier fantastisch!

  Van DJ tot Bootsmannen, van barbecue tot het Ransom! spel, in één woord fantastisch… Wij willen de Bootsmannen super bedanken voor het organiseren van ons bedrijfsfeest. Van A tot Z hebben jullie gezorgd voor een dag die bij ons de boeken in gaat als BESTE BEDRIJFSFEEST OOIT…

  Benny Huymans, ROKA
 • Wij hebben ons doel volledig bereikt

  Wij (het MT van Beter) hebben ons doel – een lekker ontspannen dagje voor geheel Beter – volledig bereikt en dat dankzij jullie voorbereiding, inzet, professionaliteit en enthousiasme.

  Monique Nijholt, Beter
 • Het was een TOP dag!!

  Dankzij jullie inzet, enthousiasme en ondersteuning, het leuke progamma met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanningen en uiteraard deze unieke locatie maakten dat onze medewerkers de zomer goed kunnen beginnen. TOP! Bedankt!!.

  Leonie van Laar, AEGON
 • Het was echt supergaaf en supergeslaagd!!

  Wij kijken terug op zeer geslaagde Heidag, die mede door jullie inzet, goede voorbereiding, plezierige samenwerking, proactieve enthousiasme, een groot succes zijn geworden!

  Loraine Brouwn, De Nederlandsche Bank
 • Geweldig programma

  Bedankt voor het geweldige programma dat jullie ons geboden hebben. De opzet, verzorging en ondersteuning tijdens de dag die wij voor onze klanten hebben georganiseerd was super.

  Hariette Rademarkers, Grodan
 • Genoten!

  Van begin tot einde top geregeld. Zowel vooraf tijdens het plannen van het evenement als tijdens het evenement en zelfs na het evenement super fijn begeleid en te woord gestaan. Elke medewerker even vriendelijk en meedenkend om een passend uitje te maken. Geen vraag of opmerking is te veel. In Juli met 28 collega's Escape from Pampus gedaan en iedereen enthousiast. Het spel zit goed in elkaar en de medewerkers doen het leuk en het eiland is prachtig. In verband met extreme hitte werd er voor extra water gezorgd en begeleiding op en van en naar het eiland goed geregeld. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader! Bedankt namens Wellantcollege Aalsmeer

  Saskia Hogeboom, Wellantcollege Aalsmeer
 • Een fantastische dag!

  Men vond het goed georganiseerd door de Bootsmannen: de boottocht van Amsterdam IJburg naar Pampus, het activiteitenprogramma en ook de barbecue bij The Ligthouse was prima. Vol lof! Trouwens, het gehele totaalpakket is ons best bevallen. Alles door jullie geregeld en dus geen gedoe met aparte reserveringen en betalingen.

  Petra Kalf, Amsta
 • We vonden het geweldig!

  Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig!

  Mark Beumer, De Bezige Bij
Zeilincentives Griekenland - OCC Yachting
Vraag meer informatie of een offerte aan
Onze overige labels
 • Sponsor01
 • Sponsor02
 • Sponsor03